STAMPCLUB

Wil jij ook je stampin' Up collectie uitbreiden zonder dat je daar een party voor hoeft te geven?? Wil je gratis producten ontvangen??
Dan is deze club vast iets voor jou.
Hij gaat van start op het moment dat er minimaal 6 personen deelnemen, dit doe je d.m.v. een e-mail naar mij te sturen op scrappingjol@home.nl met als onderwerp STAMPCLUB
Elk lid besteed iedere maand voor minimaal € 35.- en je geeft je op voor een periode van 6 maanden. Het is helaas niet mogelijk om tussentijds te stoppen.
Je mag zelf kiezen wat je iedere maand in je pakket wilt ontvangen. Dit hoeven dus niet alleen stempels te zijn, maar mag alles zijn uit de lopende catalogi van dat moment. Je bepaald dus zelf wat je in je pakket ontvangt.
Gedurende deze zes maanden zal ieder van jullie de hostess zijn en dus een of meerdere artikelen ter waarde van € 30.- mogen uitkiezen, ik hou de volgorde van inschrijving aan voor deze gratis producten.
Iedere eerste van de maand krijg je van mij een e-mail ter herinnering om je keuze door te geven of je stuurt zelf je bestelling door voor de eerste van de maand. Doe dit dan door in je mail STAMPCLUB en de maand te vermelden.
De Stampclub is excl. verzendkosten (afhankelijk van je bestelling)
Woon je in de buurt, wordt je bestelling netjes thuisbezorgt ;-)
Vindt je het leuk om mee te doen?? Stuur dan nu een mail naar scrappingjol@home.nl

Geen opmerkingen: