dinsdag 1 oktober 2019

In the Spotlight!Dit kaartje is gemaakt met
de zogenaamde rock 'n roll techniek. Beinkt je stempel eerst met de lichtste kleur, in dit geval pear pizzazz en rol daarna met je stempel over de donkeren kleur, mossy meadow, zodat eigenlijk alleen de buitenste randen beinkt worden met de donkere kleur. Stempel op deze manier een aantal bladeren op een stuk wit cardstock. Maak na iedere stempel afdruk de stempel schoon, zodat er geen donkere kleur inkt op je lichtere inktpad komt! Dit blad uit de stempelset leent zich prima voor deze techniek omdat de buitenste randen al wat donkerder zijn! Stans nu met de bijbehorende thinlits het blad uit. Voorzie ieder blad met Stampin' dimensionals. Haal de beschermlaag nog niet los! Snij een vel mossy meadow cardstock doormidden op 10,5 cm. En vouw deze tot een kaart. Verstevig je vouw met een vouwbeen. Snij nu van wit cardstock een kaart van 10 x 14,5 cm. Plak deze met tombo vast op je basis kaart. Leg nu je bladeren zodanig op het witte gedeelte tot dat je het helemaal gevuld hebt. Laar het ook van je kaart aflopen voor een speels effect. Ben je tevreden? Haal dan per blad de beschermlaag van de dimensionals af en plak ze op de kaart. Knip daarna hetgeen wat over de kaart heen hangt af. Deze kun je nog her en der gebruiken door ze als opvulling aan de randen te gebruiken. Stempel nu met versamark de tekst op zwart cardstock en emboss dit met wit embossing poeder. Plak het strookje op je kaart.

 Binnen in de kaart heb ik nog een stuk wit cardstock van 10 x 14,5 cm geplakt en daar het vervolg van de tekst gestempeld. Dit gewoon met memento zwart. Ik had nog een blaadje over, welke ik erbij geplakt heb!

Wil jij ook graag werken met deze set en de bijbehorende thinlits? Mail me dan of plaats je bestelling via mijn online shop!

Creatieve groetjes
Jolanda

Geen opmerkingen: