SU producten Bestellen

Stampin' Up! is een internationaal hobby merk dat bekend staat om haar exclusieve producten zoals stempel sets, papier, stanzen en verdere bijpassende accessoires. Stampin' Up! stelt haar producten zelfs zo samen dat alles perfect op elkaar afgestemd is qua kleuren inkt en papier.

Stampin' Up! producten worden niet in de winkel verkocht, maar zijn alleen exclusief verkrijgbaar bij de demonstratoren van Stampin' Up!
Ik ben zo'n Stampin' Up! demonstratrice en ik help je graag om deze prachtige producten te bestellen.

Iedereen kan een bestelling plaatsen bij Stampin' Up! Enige voorwaarde is wel dat je een Nederlands adres hebt waar de bestelling naar toe gestuurd kan worden. Dit geldt niet voor Frankrijk, Duitsland, Engeland en Oostenrijk ;-)
Stuur me een mailtje voor meer info: scrappingjol@home.nl

Bestelling plaatsen:
Je kunt ten alle tijden een bestelling plaatsen, Je hoeft niet te wachten op een verzamelbestelling. Voor alle bestellingen geldt dat ik pas nadat de betaling binnen is de bestelling verstuur ;-)

Via Mail of telefoon:
Wil je een bestelling plaatsen stuur je bestelling dan door naar scrappingjol@home.nl. Zorg dat je in je bestelling de naam van het product, de productcode en ook het paginanummer waar het desbetreffende artikel staat noteert. Dit is voor mij makkelijker om e.e.a. te controleren voor dat ik de bestelling definitief verstuur.
Of bel me op 06-27334670 of 045-5228944

Na je bestelling krijg je van mij zo snel mogelijk een bevestiging met het verschuldigde bedrag en de betaalgegevens. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling uitgevoerd.
De verzendkosten zijn € 5.95 ongeacht de grote van je bestelling. De bezorging wordt rechtstreeks naar je eigen woonadres gebracht en uitgevoerd door UPS. Meestal heb je de bestelling binnen 3 werkdagen in huis.

Verzamelbestelling:
Op bepaalde data doe ik een verzamelbestelling. De bestelling komt dan bij mijzelf aan en ik verstuur ze dan verder naar jou via post.nl of als je in de buurt woont kunnen we een afspraak maken dat ik het je breng of dat je het komt ophalen. Indien via post.nl worden wel nog verzendkosten in rekening gebracht.
De Stampin' Up! verzendkosten van € 5.95 zijn dan voor mijn rekening!

Online Shop
In mijn online shop kun je 24/7 je bestelling doorvoeren. De betaling geschiedt dan rechtstreeks naar Stampin' Up! en dat houdt dan wel in dat je in het bezit moet zijn van een creditcard.
De verzendkosten zijn ongeacht de grote van je bestelling € 5.95
Je vindt de button naar mijn online shop links in mijn sidebar!
of klik hier

Geen opmerkingen: