Kom in ons Team

Is knutselen jou passie, en zou je daar geld mee willen verdienen en gratis producten?
Wil je zelf je tijd indelen en mensen enthousiast maken voor een product? Dan is demonstratrice worden bij Stampin' Up misschien wel wat voor jou!!!!

Wij vormen samen het Vlinderteam en zijn voornamelijk uit het zuiden van het land, maar ook al woon je in het Noorden, Westen of Oosten je bent van harte welkom om ons team te versterken.

Stampin' Up staat voor exclusieve producten zoals stempels, inkt, papier, stanzen, ponzen en embelishments die op elkaar aansluiten en die uitsluitend te koop zijn via demonstratrices op party's, workshops of via e-mail.

Er zijn 3 verschillende soorten demo's:
* Je vindt het leuk om workshops te geven en verdient op deze manier een centje bij
* Je koopt alleen producten voor eigen gebruik met korting en af en toe verkoop je iets aan familie of vrienden
* Je wilt er een eigen goedlopend bedrijf van maken, je bouwt een klantenkring op, bezoekt beurzen, seminars/evenementen van Stampin' Up en je probeert je eigen team van demonstratrices op te zetten,

Wat zijn de voordelen:
20% van de omzet (bedrag zonder BTW) is direct voor jou
10% extra als je binnen de eerste 45 dagen al een omzet genereerd boven de € 200.-
Als je instapt, telt het eerste kwartaal niet mee, bijv, als je in februari instapt, hoef je pas eind september je omzet gehaald te hebben (€ 300.-)
Je hebt toegang tot de site van Stampin' Up, waar je veel tips, trics en voorbeelden kunt vinden die je weer kunt gebruiken voor het opzetten van je eigen bedrijfje, hier kun je ook diverse video's bekijken die je hierbij kunnen helpen,

Om je op weg te helpen mag je instappen door een pakket uit te kiezen ter waarde van € 175.- maar je hoeft maar € 129.- te betalen. Dit pakket mag je helemaal zelf samenstellen.
Daarnaast krijg je van stampin' Up nog een starterspakket toegestuurd waaronder een aantal brochures, bestelformulieren, uitnodigingskaartjes, video en je eerste speldje (brons1) en nog veel meer. Dit alles wordt gratis door UPS verstuurd naar je thuisadres, zodat je meteen aan de slag kunt.

 
Mocht je vragen hebben, of je wilt je na dit allemaal gelezen te hebben aanmelden bij ons Vlinderteam, mail me dan even scrappingjol@home.nl en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op of klik op de button in de sidebar en kom direct in het aanmeldscherm