maandag 14 oktober 2019

In de spotlight! Puur Natuur

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat buiten kaartjes maken mijn grootste hobby toch echt op scrapbook gebied ligt. Layouts, mini-albums, travellers notebook of Project life... Heerlijk vind ik het.

Zo kijk ik dan ook altijd of ik een stempel set ook voor mijn scrapbook projecten kan gebruiken en onze spotlight set "puur natuur " leent zich daar goed voor!!
Dezelay-out heb ik dan ook gemaakt met zowel de stempels als de bijbehorende thinlits !

De basis is een vel whisper white cardstock (124302 € 9,50).
Hier heb ik met verschillende kleuren inkt, o.a. terracotta Tule, granny Apple green en daffodil delight vlekken op de achtergrond gemaakt. Dit door de inktpads op een stuk plastic te drukken en ze dan met de Stampin spritzer (126185 €3,50) vloeibaar maken en dan direct op het papier te wrijven. Met een aqua panter nog wat spetters gemaakt  met soft suède en deze ook nog her en der met de panter aangebracht.
De verschillende blader stempels met de bovenstaande kleuren gestempeld en uit gestanst en deze in een soort van waait patroon over de layout "laten waaien".
Mijn titel is uitgestanst met de hand letters prose dies (149550 € 46,-) en mijn verhaaltje eronder is geschreven met een journaling pen (145480 € 7,25 voor 2 pennen )

Ik hoop dat ik jullie weer wat inspiratie heb kunnen geven voor deze mooie set!

Creatieve groetjes