zondag 19 juni 2011

wishing you a perfect day - KD #67

ik kreeg vandaag opeens toch zo'n zin om een kaartje te maken. Met dat druilerige weer buiten waar kun je dan beter vertoeven dan op je hobbykamertje ;-)
Kids waren druk bezig met het oefenen van hun dansje voor volgende week op het eindejaarsfeest van school dus daar had ik ook geen kind aan EN leuke muziek op de achtergrond om te kunnen werken hihi
Manlief heb ik werken gestuurd haha

Bij de Challenge van deze week op het Nederlandse Challenge blog van karen's Doodles gaan we weer terug naar de tijd waar waarschijnlijk iedere kaartenmaakster mee is begonnen, nml. 3D maar dan met de stempelafdruk van Karen's Doodles uiteraad ;-)
Deze leukerd had ik laatst gewonnen nadat random mij als 3e uit de hoge hoed had getoverd en ik stond te popelen om hier iets mee te doen.
De kaart is een Joy fold kaart, papier dat ik heb gebruikt is van basic Grey, roosjes heb ik ooit eens bij de Action gekocht en het lint zat op een cadeautje dat ik eens heb gekregen en heb bewaard.
Op de foto lijkt het roze, maar het is echt paars ;-)


Ik kon me ook meteen eens gaan uitleven op de foto-studio die ik gekocht had bij de Xenos van de week. Nog even wat spelen met licht e.d. en dan komt dat vast goed. Hooguit die blauwe achtergrond......

Een reactie posten