woensdag 29 juni 2011

Have a n-"ICE" day Karen's Doodles DT-call

Het is me niet gegund geloof ik om dit bericht te posten op mijn blog. Ik ben al zeker een uur lang bezig! Mijn computer is zo ontzettend traag, terwijl we hem pas nog opgeschoond hebben e.d. Wilden de foto's van mijn project ook nog niet doen wat ik wou, kon ik dit weer helemaal op nieuw erin zetten, grrrrrrrrr.
Tijd voor een nieuwe computer of beter nog een laptop!!!! ;-)

Maar goed, bij het Nederlandse Challengeblog van karen's Doodles staat momenteel een DT-call open voor een 3-tal plaatsen in het gezellige Design team.
D.m.v. een project of kaart kun je kans maken op een van deze plekken. De uitslag is 10 juli, helaas ben ik dan op vakantie dus moet ik zoeken naar een internetcafé of iets dergelijks om te uitslag te bekijken, heel spannend ;-)

Dit is mijn kaart waarmee ik een gooi wil wagen:

Het is een kaart geworden in de vorm van een ijsje. Vond ik wel toepasselijk bij de digi waarmee we aan de slag moesten. Het meisje is ingekleurd met derwent potloden en daarna uitgeknipt en op de zwemband gezet (deze is van magnolia)
De label is vastgemaakt met een brad, tekst is op de computer gemaakt.


De "bolletje" ijs zijn bevestigd aan labels, deze heb ik met distress inkt bewerkt. Op deze labels kun je je tekst kwijt. Ik heb er nog niets op gezet omdat ik nog niet weet naar wie deze kaart uiteindelijk verstuurd gaat worden.


Een reactie posten