dinsdag 28 januari 2014

Sale-a-Bration en Nieuwe Brochure!!!

Vorig jaar ben ik zelf demonstratrice geworden in deze periode!! En ik heb nog geen moment spijt gehad hiervan ;-)
Voor iedereen die in de Sale -a- Bration periode (28 januari t/m 31 maart 2014) een bestelling plaatst van minimaal € 60.- , mag een gratis artikel naar keuze uit de SAB-folder uitkiezen. Bestel je voor € 120.- 2 gratis artikelen etc. etc.
Klik op onderstaande link of op het plaatje van de SAB-brochure in de sidebar om meteen te gaan kijken naar al dat lekkers dat Stampin' Up je deze periode te bieden heeft en geef meteen bij je bestelling van € 60.- (of meer) je gratis artikel door!!

http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/EU/20131119_SAB/20131119_SAB_en_UK.pdf

Wanneer jij in de SAB periode een party of workshop bij jou thuis wilt geven, dan mag je bij een verkoop van € 350.- gratis € 35.- extra aan producten uitkiezen. Je mag dan voor € 90.- ipv € 55.- aan gratis producten uitzoeken uit de lopende brochures. Bel of mail mij gerust voor meer informatie!

Wil je ook net zoals ik Demonstratrice worden en instappen in een leuk en creatief (vlinder)team, dan is het in deze SAB periode tot aan eind maart extra aantrekkelijk om in te stappen. I.p.v. de gebruikelijke € 175.- mag je nu voor € 195.- aan producten uitkiezen als startpakket en je betaald maar € 129.-!
Bedenk je dus niet langer en JOIN!!
 
 
En last but not least er is vandaag ook nog een nieuwe catalogus gestart, onze voorjaarscatalogus.
Klik op het plaatje van de catalogus in de sidebar of klik op onderstaande link en kom meteen in de leuke catalogus terecht.
 
 
 


Geen opmerkingen: