maandag 7 oktober 2013

Wordt nu Demo.....GEWELDIGE AANBIEDING!!
ALLEEN GELDIG VAN MAANDAG 7 TOT EN MET MAANDAG 21 OKTOBER 2013

In deze periode kun je je aanmelden als demonstratrice van Stampin' Up! voor slechts € 25.- Dit ter gelegenheid van het 25 jarige bestaan van Stampin' Up!
Dit is een geweldige kans met weinig investering. Ben je al een tijdje aan het twijfelen of was je al van plan om in te stappen dan is dit natuurlijk een geweldige kans!
Ik verwelkom je graag in ons Vlinderteam. Heb je nog vragen kun je me altijd mailen

Als je je nu aanmeld kun je het volgende in je pakket vinden:
* Een pakket ter waarde van € 25.-/€ 26.95 aan Stampin' Up artikelen of je maakt een keuze uit de kant en klaar pakketten die beschikbaar zijn.
* Een business pakket met een pak jaar catalogussen, de seizoenscatalogus, de "get started" DVD, order formulieren, uitnodigingskaarten
Dit wordt allemaal op kosten van Stampin' Up! naar je thuisadres verstuurd.

Verder
Op je eerste bestelling van € 200.- of meer krijg je 30% provisie en deze telt uiteraard ook mee voor je kwartaal omzet. Dit moet wel binnen 45 dagen na je instapdatum zijn.
Heb je dit al na 30 dagen dan mag je ook nog eens van Stampin' Up! een gratis stempelset uitzoeken naar eigen keuze uit de jaarcatalogus.

Je eerste kwartal telt niet mee, je hebt dus tot 1 april de tijd om je omzet van € 300.- te behalen. Lukt het dan toch niet krijg je nog 1 maand extra de tijd. Lukt het dan nog niet, dan wordt je automatisch door Stampin' Up! op non-active gezet. Geen kleine lettertjes

DUS MELDT JE NU AAN EN MAAK GEBRUIK VAN DEZE GEWELDIGE ACTIE VAN STAMPIN' UP!

Geen opmerkingen: