zondag 9 september 2012

HELP

Hallo allemaal, wie kan mij helpen? Ik wil graag weer eens wat berichtjes plaatsen maar ik kan geen foto's meer uppen. De werkbalk is ook compleet verdwenen in mijn berichten stukje. Ik kreeg al de tip om blogger eens te updaten, maar ook dat lukt niet. Of althans ik zou niet weten waar ik die update vandaan moest halen want ik kan nergens een link vinden om blogger te updaten. Wie o wie heeft meer verstand van blogger dan ik ;-) Zal vast niet moeilijk zijn haha Alvast bedankt voor jullie berichtjes

5 opmerkingen:

scraphobby zei

hallo Jolanda,nou ik heb dat ook,maar ga naar je gmail,dan zie je boven een balk,daar staat meer ook bij klik daarop en dan op blogger ,dan kom je op je blog uit en kun je gelijk ook een nieuw bericht of foto,s plaatsen.gt Tanta marian

anja zei

Problemen met het uploaden van afbeeldingen
Als je afbeeldingen probeert te uploaden in Blogger en deze functie niet naar behoren of helemaal niet werkt, probeer dan de volgende suggesties:

Schakel je pop-upblokkering uit. Soms voorkomt pop-upblokkering dat het venster voor het uploaden van afbeeldingen wordt weergegeven. Je kunt ook Blogger.com als een goedgekeurde site toevoegen in je instellingen voor pop-upblokkering, zodat je pop-upblokkering niet volledig hoeft uit te schakelen.
Schakel eventuele plug-ins uit die je in je browser hebt geïnstalleerd. Plug-ins kunnen incompatibel zijn met sommige webapplicaties, zoals de berichteditor van Blogger, dus het is een goed idee dit te testen en te zien of het enig effect heeft.
Gebruik een andere browser. De recentste versie van Google Chrome, Mozilla Firefox en Windows Internet Explorer geeft gewoonlijk de beste resultaten. Als je een van deze al gebruikt, probeer dan de andere browsers.
Maak je browsercache leeg en wis cookies. Altijd aanbevolen, voor het geval het probleem al is opgelost maar je nog steeds oude gegevens van je browser krijgt.
Zorg ervoor dat je op de knop 'Geselecteerde toevoegen' klikt. Het uploadproces is in feite pas voltooid zodra je in het laatste scherm op Geselecteerde toevoegen klikt. Als je alleen het venster sluit, verschijnt de afbeelding niet in je bericht.
 

anja zei

Succes

anja zei

Succes

jolanda zei

Ik heb dit probleem zelf ook gehad en toen google chrome geinstalleerd en nu werkt alles weer.