woensdag 29 februari 2012

Glimmermist, embossingpoeder en distressinkt.....knoeien maar ;-)

Iedere maand komen bij mij thuis nog trouw een aantal cursisten vanuit mijn Pipoos tijd en iedere maand is het weer een uitdaging om met wat leuks op de proppen te komen ;-)

Deze maand was Layouttijd en na wat rondneuzen naar leuke technieken op de verschillende bloggen kwam ik bij mijn grote vriendin Birgit Koopsen uit.
Ik vind haar werk geweldig en was zo vrij haar techniek toe te passen in de volgende Layout (eigenlijk heb ik hem gewoon gelift, vond hem zo leuk)

Als basis is een vel wit cardstock gebruikt. Hierop heb ik eerst de cirkels aangebracht met embossingpoeder (wit opaque), daarna heb ik mijn kleuren glimmermist tevoorschijn gehaald en deze willekeurig op het cardstock aangebracht.
Langs divserse kanten van het papier ben ik met een tekststempel gaan stempelen. De pastilles zijn gemaakt met distressinkt. Hiervoor heb ik eerst een malletje gemaakt op mijn cricut door de "ruit" diverse keren uit te snijden en iedere keer het vel te verschuiven zodat ze niet boven elkaar kwamen te staan.


De foto is genomen in Italiƫ, afgelopen vakantie. Peter is hier vroeger een aantal keren met zijn ouders geweest en precies ook op dit plekje staat zijn vader op de foto. Vandaar ook de tekst: Precies zoals opa, maar dan een paar jaartjes later
De vlindertjes zijn uitgestanst en bespoten met glimmermist, de swirl ook.

Dank jullie wel voor het langskomen
Groetjes,


1 opmerking:

anja zei

leuke LO geworden.kus an