zondag 16 januari 2011

Karen's Doodles Challenge week 45

Hebben jullie dat nou ook? Je maakt goede voornemens om een goede start te maken in het nieuwe jaar op hobby gebied en het komt er gewoon niet van!!
Dan komt ook nog eens een flinke griep er tussen doorwandelen en daar komt nog bij dat mijn hobbyruimte een complete chaos is waar momenteel niet fatsoenlijk te werken valt.

Do you have this?? You make whishes to make a good start for this new Year on the Hobby area and it won't work!!
Then you get the flu very bad and is my hobbyspace a complete warzone so no work can be done there!!


Vandaag had ik eindelijk weer eens zin om wat te doen, ik had wel al wat gescrapt e.d. maar dat was voor de cursus en voor een verjaardagsrak, maar nog niet gewoon voor de fun ;-)

But today I finally was in the mood again to make something. I've allready had scrapped something but that was for my scrapcourse and for a birthdayrak, but nothing just for the fun of it ;-)

Nou, ja voor de fun ;-) hihi. Het kaartje is ook meteen voor de 45e challenge op het Nederlandse Challenge blog van Karen's Doodles. Onze toch al zo grote familie wordt binnenkort uitgebreid met 2 baby's (in diverse gezinnen) en dan moet je toch al een beetje voorbereiding doen. 't Is alleen gokken, want we weten bij beiden niet wat het gaat worden, er is dus nog flink werk aan de winkel om nog een meisjes en 2 jongensversies te maken ;-)

Well, for fun ;-) hihi. The card is also for the 45th Challenge on the Dutch Challengeblog from Karen's Doodles. Our allready big family is going to be extended with 2 newborns (in seperate families) and then you have to be prepared. But it is a gamble as we don't now yet what the sexe of both of the newcommers will be. So I'll be busy making again a girlcard and 2 boycards either ;-)

Deze week is het een recept wat je dient te volgen:
3 knopen, 2 pins en 1 lint

This week you have to follow this recipe:
3 buttons, 2 headpins and 1 ribbon


Dit is mijn kaart. Gebruikt zijn verschillende vellen van Basic Grey (bittersweet) en gewoon cardstock. De pins zijn zelfgemaakt, de knoopjes komen van Avec (colours unlimeted). De digi is uiteraard weer van Karen's Doodles Rock a bye baby. Kant/lint is gekocht bij een fourniture winkel

This is my card. I've used different papers of basic Grey (bittersweet) and cardstock. The headpins I've made myself, buttons are from Avec (colours unlimetid), digi ofcourse is from karen's Doodles: rock a bye baby


8 opmerkingen:

anja zei

een chaos in je hobby ruimte,ik heb de oplossing,dat heet opruimen ,hahahaha.ken dat probleem.
je kaartje is super leuk dat je de rtijd hebt gevonden om mee toe doen deze week.\liefs an

greet zei

Fijn dat je in de chaos tijd hebt gehad om mee te doen met Karen's Doodles NL. je kaart is heel mooi en je pins zijn prachtig!

Groetjes Greet

Tinie zei

Nou het begin van je geboortekaartjes voorraad is er. En het is een heel leuk begin, een prachtig kaartje!! Succes met de andere geboorte kaartjes, het zijn altijd wel leuke kaartjes om te maken toch...
Leuk dat je meedoet met de challenge van Karens Doodles NL.

groetjes Tinie (gast designer januari)

Unknown zei

Wat een prachtig kaartje Jolanda! Leuk dat je weer meedoet met onze uitdaging.

gr. Renata
Karens Doodles NL

*Ellen* zei

prachtig is dit kaartje in die vrolijke kleurtjes, en succes met je andere babykaartjes

majo zei

Ik vind het een super lief kaartje. Groetjes Majo

Marlies zei

Een erg leuk kaartje, Jolanda. En je pins vind ik schitterend!
Was jij ook al geveld door griep? Ik ben de dag voor Kerst plat gegaan met griep en heb er twee weken van 'genoten'. En nog steeds niet helemaal fit, dus er is nog geen kaartje onder mijn handen vandaan gekomen. En ik heb nog wel een aantal leuke, neiuwe stempels.
Tja, rommelkamer een chaos.... Klinkt bekend. Mijn zolder is ook nog steeds een chaos, want er is niets gekomen van opruimen tijdens de kerstvakantie. Binnenkort maar weer een poging doen om een flinke start te maken....

Groetjes, Marlies

Renata van Miltenburg zei

Ohhhh....wat een mooie pins, prachtig! Schattig kaartje en met dit lieve plaatje lukt het vast om nog een meisjes en twee jongens uitvoeringen te maken!

Liefs, Karen's Doodles NL!

Renata