donderdag 29 oktober 2009

kaarten met adirondack pigment inkt/cards with adirondack pigment inksBij dit kaartje heb ik het S.E.I. wintersong papier weer gebruikt. Tilda is gestempeld op aquarelpapier en ingekleurd met de pigmentpennen door deze op een clearsheet te mengen met een waterpen. Het geeft het zelfde effect als waterverf of de distressinkten te gebruiken.

At this card I've used the S.E.I. wintersong paper again. Tilda is stamped on aquarelpaper and coloured with the pigment pens by putting them on a clearsheet and pick them up with a waterbrush. It's the same effect as you would use watercolours or distressinkts.Dit kaartje is ook weer het papier van S.E.I. wintersong gebruikt. Het leuke stempelte van Marianne Design is hier met Stazon op een clearsheet gestempeld en aan de achterkant ingekleurd met de Adirondack Pigment pennen.

This card I've also used the papers of S.E.I. wintersong. The cute stamp of Marianne Design is stamped with Stazon on a clear sheet and coloured on the backside with the Adirondack Pigment pens.

3 opmerkingen:

Marlies zei

Superleuke kaarten. En ik zie dat jij dat leuek stempeltje van Rudolph ook hebt. Goeie smaak, hihi. Ik vind inklueren met distress inkt en waterpen ook superleuk om te doen. Ik heb geen Adirondack inkt, maar dat zal wel niet zo heel veel verschillen, nietwaar?

Groetjes, Marlies

*Ellen* zei

wat een stel lieverds zijn dit, ze zien er prachtig uit

scraphobby zei

Hoi Jolanda leuke kaartjes en mooi papier,die sterren komen die van de cricut of een ander stans machine.liefs van tante marian