zaterdag 4 oktober 2008

Double Dutch

Browsing on the internet I found this nice blog of Double Dutch. They have such nice challenges. This card is their first one. Not that I entered though, as I only discouvered them today and the challenge ended at the end of september :) But I found it such a nice card I decided to make it for my nice who's celebrating her birthday today.
Don't exactely know wherefrom the paper is I've used, image is from magnolia (thanks Anja for letting me stamp some :)) I've made the "tags" on the 4 tags with a Quickutz die.
The inside tags I couverd with mica sheet to put the money behind. The candles are stickers I got from a friend.

Surfend op het internet kwam ik de leuke blog van Double Dutch tegen. Zij hebben leuke challenges erop staan, ondanks dat ze nog niet zo lang bezig zijn. De kaart die ik gemaakt heb is hun eerste challenge. Niet dat ik hem ingestuurd heb, want ik heb de blog gisteravond pas ontdekt en de challenge was al eind september afgelopen, maar ik vond het zo'n leuk kaartje dat ik besloot om het te maken voor een nichtje die vanavond al haar verjaardag viert (ze is volgende week pas jarig).
Het papier weet ik even niet meer zo snel waar dat van is, de stempel is uiteraard een magnolia (dank je wel Anja dat ik hiervan wat afdrukjes mocht maken :) ) De tabjes op de 4 grote tags zijn van een Quickutz die. De tags aan de binnenkant heb ik bedekt met doorzichtige sheet om daarachter het geld op te bergen. De kaarsen zijn van een stickervel die ik gekregen heb van een vriendin.


Geen opmerkingen: