vrijdag 28 maart 2008

Nieuwe kaartjes

Morgen is Pipoos demonstratie Metallic kaarten. Omdat er geen personeel is die deze demo kan doen i.v.m. de pergamano-cursus hebben we alleen een Presentatie. Een klant van ons zou voorbeelden maken zodat we een fatsoenlijke presentatie konden maken. Helaas voorzag ze ons van maar 2 kaarten, waardoor mijn collega en ik ons geroepen voelden om nog even snel wat voorbeelden te maken. Dit zijn die van mij, mijn vingers staan krom van het knippen, mijn ogen zijn vermoeid, want het is met al dat geglinster vaak moeilijk te zien wat je nu wel en wat je nu niet moet uitsnijden/knippen, maar ik vind ze wel leuk geworden.

TIP: doe dit niet met kunstlicht, je kijkt je helemaal scheel (dit is uit ervaring gesproken )

Deze kaart is gemaakt met het metallic knipvel en alleen papicolor papier.
Deze kaart is ook gemaakt met het metallic knipvel, papicolor papier 200 gr. De banner met "Van Harte" is gemaakt met de computer. lettertype Harrington.


Bij deze kaart heb ik de basiskaart beplakt met een geel vel papicolor welke ik bestempeld heb met de foamstamps van MM memories "FLowers" De afbeelding is uiteraard weer een metallic knipvel


Deze kaart is versierd met 2 kajinker jems. Het papicolor is op 2 hoeken gescheurd om een speels effect te creƫren. In de hoeken zijn twee eyelets geslagen


Deze kaart was een uitdaging. Ik wist niet wat een transparante sheet ging doen in de Cuttlebug, maar zie hier het resultaat. De CB mal die gebruikt is, is de Floral Fantasy, een van de nieuwe embossingmallen van Cuttlebug. Binnenin is een inlegvel van papicolor geplakt. De rozen zijn van een van de vele metallic vellenDe kaarten zijn gescand dus de kleuren kunnen een beetje flets zijn, vooral door de metallice schittering. Wil je ze in het echie zien..........kom dan naar Pipoos Heerlen :)

Geen opmerkingen: